Woonhuisverzekering

Woonhuisverzekering

Als uw eigen woning beschadigd of verwoest wordt, leidt dat tot grote financiële problemen.
U kunt daarom eigenlijk niet zonder een opstalverzekering die uitkeert bij grote en bij kleine schades.
Als u een hypotheek heeft, is een opstalverzekering verplicht.

Waarvoor bent u verzekerd?

De opstalverzekering (ook wel woonhuisverzekering) dekt onder andere de schade aan de woning als gevolg van brand, ontploffing, blikseminslag, inbraak, diefstal, storm, waterschade, rook- en roet, neervallen van luchtvaartuigen, aanrijding en aanvaring, en omvallen van bomen.
U kunt kiezen uit een eenvoudige of uitgebreidere dekking. Het is belangrijk na te gaan wat de dekking precies inhoudt. 

Bespreek met ons welke dekking u precies nodig heeft of wenselijk vindt.

Keuzevrijheid

Veel mensen krijgen bij het afsluiten van de hypotheek het aanbod om ook de woning bij dezelfde aanbieder te verzekeren. U bent echter vrij zelf een verzekeraar te kiezen. Wij beschikken over een overzicht van opstalverzekeringen en gaan voor u na met welke verzekering u het beste uit bent.


Glasverzekering

Een bal door de ruit of een ongelukje tijdens het ramen lappen? De glasverzekering vergoedt schade aan glas dat deel uitmaakt van uw woning. Meestal is de glasverzekering opgenomen in de verzekering van het woonhuis.
Er kan een aparte glasverzekering worden afgesloten als dat niet het geval is.U kunt bijzonder of duur glas verzekeren. Ook is het plaatsen van een noodvoorziening vaak meeverzekerd. Het verzekerde glas moet bedoeld zijn om licht door te laten. Een kristallen vaas of een spiegel is dus niet gedekt.

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neemt u dan contact met ons op.
Wij zijn u graag van dienst.

Verzekeringen

Afspraak

Share by: